Xerrada Youtube + Declaració responsable

Sessió informativa d’inici de curs del pròxim dijous 10 de setembre a les 17 h. Recordeu que és una sessió enfocada a explicar les mesures preses derivades de la pandèmia, aquesta reunió quedarà activa en el canal de Youtube per si no hi podeu assistir en directe.

El format de la xerrada serà el següent: l’equip directiu explicarà les mesures adoptades i després, mitjançant el xat del YouTube, es podran realitzar les preguntes que vulgueu en directe mitjançant el xat del YouTube. Tanmateix, per facilitar la sessió, us fem arribar un formulari perquè ens pugueu avançar les preguntes que tingueu.

A finals de setembre es faran les reunions d’inici de curs amb el/la tutor/a corresponent (ja enviarem enllaç de la convocatòria telemàtica) per parlar de temes més acadèmics.

Us adjuntem, també, la DECLARACIÓ RESPONSABLE que el Departament d’Educació ha elaborat i que cal signar per poder entrar al centre. Us preguem que ens la retorneu degudament omplerta, ja sigui escannejada o impresa, com a molt tard el dia 14 de setembre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>