Tancat fins el 27

 

El Departament d’Educació, seguint instruccions del Departament de Salut i com a mesura excepcional per contenir el coronavirus, ha pres la decisió de tancar tots els centres educatius del país, del 13 al 27 de març, i, per tant, han quedat suspeses les classes en horari lectiu i les activitats extraescolars.

Instrucció 1/2020, de 12 de març, sobre mesures preventives, de protecció i organitzatives d’aplicació als centres i serveis del Servei d’Educació de Catalunya amb motiu del coronavirus SARS-CoV-2.


Com sabeu estem vivint una situació d’excepcionalitat que ens obliga a prendre mesures que no teníem previstes. En aquest sentit, valorant com treballem a l’institut, i la capacitat que tenen els vostres fills i filles de treballar on-line a través del classroom i per tal que tinguin una continuïtat en els estudis, hem acordat que aquest dilluns enviarem tasques per realitzar a casa durant el període de tancament del centre.

Així mateix, us informem que queden anul·lades totes les sortides/activitats fins el dia 27 de març. Les devolucions a les famílies les farem automàticament via TPVEscola, una vegada haguem rebut la devolució dels pagaments corresponents.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>