Proves extraordinàries

Criteris de recuperació de les proves extraordinàries de juny (ESO) i de la 3a avaluació (BAT)

 

Horaris

 Horaris exàmens ESO recuperació EXTRAORDINÀRIA

Horaris exàmens Batxillerat recuperació 3ª Avaluació

2 comentaris

  1. Marta

    Personalment opino que a un nen que li han quedat matematiques, català, castellà i angles hagi de fer tots els exàmens desde les 9h del matí fins la 13.30h en un dia ho trobo bastant estressant. Gràcies.

    1. INS Sant Pol Autor de l'article

      Gràcies per donar l’opinió, mirarem de tenir-ho en compte per al proper curs. Tanmateix, cal dir que en els dos dies que tenim per poder fer les proves extraordinàries s’acumulen forces matèries. N’hi ha que fan examen i n’hi ha que fan treballs de recuperació, sigui com sigui en aquests dos dies s’ha de fer tot. Es pot donar el cas que un alumne, que hagi de venir a recuperar moltes matèries, li coincideixin en un mateix dia. En tot cas, revisarem si les instrumentals (llengües i matemàtiques) es poden fer en dies separats, així i tot podria ser que coincidissin unes quantes matèries el mateix dia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>