Orientació acadèmica i professional

Des del gener hem estat treballant amb els alumnes de 4t d’ESO sobre l’orientació acadèmica i professional un cop acabin l’etapa. En aquest sentit i per intentar facilitar-vos més informació, aquest dijous dia 7 a les 18h farem una presentació dels itineraris de batxillerat, en especial els que fem aquí a Sant Pol. També farem una repassada de les possibles sortides en cas d’optar per fer cicles formatius. La presentació serà en directe a través del YouTube. En cas de no poder-hi assistir, penjarem el vídeo al web de l’institut.

Serà la primera vegada que fem aquesta xerrada a través d’aquest canal, així que si finalment hi hagués algun problema de connexió a nivell tècnic, us passaríem la presentació.

La presentació per YouTube serà unidireccional, és a dir, sols es permet que el ponent parli, però hi haurà disponible un xat perquè al final de la presentació es puguin fer arribar els dubtes i/o aclariments.

Aquí disposeu l’enllaç de la presentació de YouTube Live:

Tanmateix, disposeu aquí d’un formulari perquè ens feu arribar les preguntes abans i així podrem gestionar millor els vostres dubtes.

Presentació projectada Orientació Cicles i Batxillerat

4 comentaris

  1. Sara Tuñí

    Bona tarda, avui he anat entrar a l’enllaç que vareu enviar aquesta setmana al canal de telegram sobre la preinscripció del Batxillerat; http://ja.cat/YSpC4, però quan hi entro em diu que no es troba, on puc trobar la informació que hi havia aquí publicada? Moltes gràcies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>