Magnífics resultats a les PROVES CANGUR 2019!

Quatre alumnes amb menció honorífica (millor 1%): Pol Villaret (1r ESO), Laia Abio i Thomas Gauci (2n ESO) i Mateu Villaret (4t ESO) i vuit alumnes en el millor 6%: Aniol Roca, Lluís Crous, Martina Carbonell (1r ESO), Xavi Rivera, Gerard Jensen, Joel Varet, Laia Garcia (2n d’ESO) en les CANGUR 2019 que enguany ha tingut una participació de gairebé de 125.000 alumnes de tot Catalunya dels quals 83.477 són d’ESO.  De l’institut han participat de forma voluntària 75 alumnes de 1r a 4t d’ESO amb uns resultats en la seva majoria molt bons. Aquestes proves, promugudes per la Societat Catalana de Matemàtiques, permeten treballar la lògica i la matemàtica de forma diferent i així motivar i engrescar els nostres alumnes.

Felicitats als alumnat classificat i la resta d’alumnes que heu participat en aquesta edició, per la feina feta, per l’interès mostrat i pels bons resultats.

EL CURS VINENT MÉS!!!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>