Instruccions Setmana 4

Bon dia estimades famílies,

Confiem que estigueu bé dins les actuals circumstàncies i desitgem que tot i la situació particular per la qual estem passant, hàgiu pogut descansar una mica aquests dies de vacances.

Com ja va sent la normalitat des que estem en situació de confinament, a l’inici de setmana us escrivim per posar-nos en contacte amb vosaltres i explicar-vos el funcionament i l’organització d’aquestes futures setmanes.

En el darrer mail ja us informàvem que tornats de les vacances iniciem el 3r trimestre i que des del Departament se’ns donen instruccions d’iniciar docència amb activitats d’aprenentatge i d’avaluació i que l’avaluació ja és qualificadora.

Això vol dir que a partir de demà dimecres, els vostres fills tindran un horari adaptat a la nova situació, (horaris adjunts en aquest correu) concretament serà:

  • Una hora setmanal per matèria de trobada amb el docent i el grup amb la intenció d’aclarir dubtes de les tasques i explicacions que s’hauran penjat a les plataformes digitals (classrooms). D’aquesta manera, els queda un horari en què cada dia tindran dues o tres hores màxim de connectivitat amb docents.

  • A l’horari hi veureu marcades unes hores amb color verd; aquestes hores estan pensades per a treball personal i/o tutories individuals que els vostres fills poden sol·licitar amb els docents per aclarir dubtes.

Aquest nou horari és l’horari lectiu del 3r trimestre i per tant l’assistència a les classes per part dels vostres fills i filles és obligatòria. Els docents faran el seguiment de l’assistència i passaran llista i també seguiment de les tasques entregades per tal de poder afinar més en l’acompanyament  personal i acadèmic.

Aquest nou horari s’iniciarà demà dimecres 15 d’abril. Tots els grups classe a les 9’00 del matí tindran una sessió de tutoria, per tal d’explicar aquest nou funcionament.

Amb aquest correu us enviem:

Com sempre, restem a la vostra disposició per a qualsevol dubte o aclariment.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>