HP Codewars 2021

HP Code Wars Spain Virtual Edition

HP Codewars es reinventa l’any 2021 en virtual

Per primera vegada el concurs de programació HP CodeWars s’ha celebrat enfrontant tres seus HP: Barcelona, Madrid i Lleó i de forma virtual.

L’objectiu del programa és fomentar les disciplines STEM (ciències, tecnologia, enginyeria i matemàtiques).

Durant tres hores, els participants: estudiants d’ESO, Batxillerat o Cicles Formatius d’entre 14 a 18 anys, d’arreu de l’estat espanyol han competit per demostrar els seus coneixements en llenguatges de programació resolent 32 problemes matemàtics. L’institut de Sant Pol de Mar ha participat amb un equip format pels alumnes Laia Garcia, Gerard Jensen i Pablo Molinero, acompanyats per la professora Anna Armengol.

La Laia, en Gerard i en Pablo han aconseguit resoldre 14 reptes, assolint 65 punts i una posició 21del rànking global, tot un rècord pel centre. Si voleu consultar els enunciats dels problemes d’aquesta edició i la taula classificatòria consulteu la web d’HP d’esdeveniments passats.

“El talent és una dels actius que ens ajudaran a moure el món i donar solucions eficaces en els moments més crítics. Si alguna cosa ens ha ensenyat el 2020 és la rapidesa amb la qual el món pot canviar la nostra realitat i necessitem més que mai que el nostre talent de el futur estigui el millor preparat possible “, 

1 comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>