EL GUINYOL

Els alumnes de 2n d’ESO han arribat a la fi del projecte EL GUINYOL. Un projecte de l’àmbit Artístic-Social. En aquesta ocasió es tractava de crear un espectacle de titelles sobre un conte popular infantil i això comportava la construcció dels titelles, els decorats i la creació d’un script on hi haguessin els diàlegs, la narració i tot el que havia de passar durant l’espectacle.

S’han creat dotze espectacles, quatre per grup classe i el millor espectacle de cada grup ha sortit a l’escola Sant Pau a fer una representació per als alumnes de P3, P4 i P5. En aquest cas: “Sant Pol i la manta” per 2 ESO A, “Els tres porquets” per 2 ESO B i “En Patufet” per 2 ESO C. Aquests espectacles han estat molt ben rebuts pel públic a qui anaven adreçats. La finalitat del projecte era precisament aquesta, l’actuació en directe.

Com no pot ser d’altra manera, gràcies al professionalisme dels professors Toni Mostazo i Juan Carlos González (ja en podem explicar una altra!!), i a la dedicació de la gran majoria de l’alumnat (heu treballat bé!).

La propera actuació serà durant el festival de Nadal, el proper 22 de Desembre. NO US HO PERDEU!!

Rafa Martín (Professor especialista de música de l’institut)

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>