Concurs Tintinaire

Els alumnes de l’Institut de Sant Pol participaran al “4t Concurs Interescolar de Dibuix Tintinaire”, una iniciativa que s’engloba dins del projecte plurilingüe del centre i que s’emmarca dins de les matèries de Cultura i valors ètics i Religió.

Amb aquest projecte volem apropar l’alumnat al món literari, i més concretament al còmic i a l’obra del belga Georges Remí, més conegut pel pseudònim d’Hergé, autor de les aventures del reporter més audaç del segle XX: Tintín. Amb ell els nois i noies poden reflexionar sobre els valors que es transmeten amb aquests còmics: la companyonia i la sensibilitat històrica, l’amistat, el compromís i les actituds solidàries i ecològiques, tan necessàries en el món actual.

Per a fer-ho hem comptat amb la col·laboració de la Biblioteca de Sant Pol de Mar, que ens ha ofert dues xerrades a càrrec d’en Salvador Boix, un expert Tintinaire i músic, el qual ens ha apropat als còmics del Tintín i ens ha explicat les principals caraterístiques dels seus personatges i les seves peripècies.

Moltes gràcies!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>