Art contemporani

L’Art Contemporani és aquell que mostra un reflex o es relaciona amb la societat actual. És l’art del nostre temps, de la nostra època, tot i que comencem a anomenar Art Contemporani a totes aquelles obres artístiques creades cap a la meitat del s. XX (a partir de 1960).

L’objectiu de l’Art Contemporani és fer-nos veure el món des d’una altra perspectiva, buscar noves formes d’expressió que res tinguin a veure amb el passat. En definitiva, innovar en la creació artística a partir de l’anàlisi d’una idea, pensament, emoció, etc, del propi artista.

Aquest tercer trimestre, a la matèria de Visual i Plàstica a 4rt hem visitat el MACBA d’una forma diferent a la que teníem prevista, però productiva igualment. Cada alumne/a ha escollit un artista amb obra al museu, i després de fer un estudi bibliogràfic i posterior anàlisi de la seva obra; ha creat una pròpia basada amb les característiques de la de l’artista.

Richard Hamilton, Joan Miró, Joan Brossa, Anni Albers, Félix González Torres, Michiko Itatani, Evru, etc… son  alguns dels referents de les obres que us presentem, però l’alumnat ha sigut capaç d’aportar la seva personalitat a cadascuna d’elles, fent de la seva, una obra completament NOVA, PERSONAL, ORIGINAL i CREATIVA, aspectes bàsics i fonamentals a l’art.

Esperem que gaudiu d’elles!  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>