A l’institut FEM PINYA.

Quan un grup de persones s’uneixen per aportar creativitat, treball, esforç, solidaritat, emocions, aprenentatges, art, … i tot allò que  l’enorme cor els dóna de si, això és FER PINYA.
I en una lliçó de responsabilitat i confiança, els estudiants de l’institut s’han unit per reafirmar les ganes de fer per pinya per als altres. El tercer projecte de curs els ha donat peu a transformar l’institut en el Museu de les Antigues Civilitzacions i poder així ajudar a recaptar fons per la investigació científica de la diabetis i obesitat de La Marató de TV3. D’aquesta pinya n’ha deixat constància la preciosa pintada de l’arbre on tothom hi ha deixat empremta #lartdaprendre.
I si em permeteu una primícia, en breu veureu néixer amb molta energia un brot de ràdio d’allò més creativa (que ja han fet el seu primer programa entrevistant a membres de l’AMPA) i a la revista de l’institut que no para de recollir totes aquestes i d’altres notícies de l’institut.

Per tot això i per tot el que vindrà, moltes gràcies a tothom per tan bon exemple.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>