🦠 Instruccions Setmana 2

Desitgem i confiem que tots esteu el màxim bé possible. La situació que estem vivint és extraordinària i singular i cadascú la vivim i passem d’una manera pròpia i particular. Us encoratgem a viure amb la màxima calma i naturalitat aprofitant d’estar més a prop dels vostres fills i filles; mirem-ho com a una oportunitat.

Des del centre, seguim treballant per donar una mica de contingut a una part de les hores del dia dels vostres fills i filles. Som conscients que només podem enviar “activitats” que han de fer de manera individual i que ens falta la part d’acompanyament personal i d’atesa acadèmica; ara per ara estem provant vies per mirar de fer un millor acompanyament a través de videoconferències, trucades telefòniques, xats, documents compartits per resoldre dubtes, etc. A dia d’avui la nostra prioritat és saber en quina situació es troba cada nen/a (personal i acadèmica) i a partir d’aquí seguim treballant.

Certament la situació que estem vivint és un repte per a tots i ens està impulsant a pensar i engegar noves maneres de fer. Estem treballant per trobar la millor manera.

Us fem arribar les tasques de la segona setmana de confinament:

 

 1. Per altra banda aquesta setmana portarem a terme les Juntes d’Avaluacions, en format videoconferència. Abans de Setmana Santa us farem arribar els butlletins per correu electrònic.

  Pel que fa a les sortides, com bé sabeu probablement no es podran fer.en els terminis establerts. Per tant, en aquest moment aturem tots els pagaments, i més endavant ja us informarem de quines es poden dur a terme, o no, i quines devolucions es poden fer.

  Bé, ja sabeu que estem a disposició pel que us faci falta; la nostra intenció, ara mateix, és procurar que els vostres fills puguin mantenir un seguiment acadèmic. Amb tot, cadascú sap la seva situació familiar i per tant, no ens hem d’angoixar amb el compliment de l’entrega de tasques.

  No dubteu a escriure al tutor o tutora del vostre fill/a per a qualsevol dubte.

   

   

   

   

   

  Les tasques han de permetre als alumnes aplicar, ampliar i/o repassar continguts que s’hagin treballat a les matèries.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>