#FotoMàtiques21

L’Àrea de Matemàtiques de l’Àmbit CTM convoca a tot l’alumnat i professorat del nostre centre a participar en el 22è Concurs de Fotografia Matemàtica 2021.

Si t’agrada la fotografia i t’agrada observar el teu entorn, veuràs que estem envoltats d’un munt de formes geomètriques, números i a vegades fins a equacions. Només has d’estar atent i capturar aquestes imatges en el teu mòbil, iPad o càmera de fotos i enviar les millors a la classe de Google Classroom “Concurs Fotografia Matemàtica 2021” abans del pròxim 16 d’abril. A més d’aprendre i gaudir, pots emportar-te alguna sorpresa i premis.

Bases

El concurs consisteix a fer FOTOS de coses quotidianes que tinguin relació amb les matemàtiques i cada foto ha de tenir un TÍTOL al qual faci referència, graciós i original. L’objectiu és fomentar la Fotografia Matemàtica com a forma d’aprendre a descobrir conceptes i objectes matemàtics del nostre voltant. No es poden fer fotomuntatges, cal que les fotos siguin originals.

Xarxes + Compartir

Podeu publicar les vostres fotografies a les XXSS Twitter o Instagram, etiquetant a l’Institut (@institutsantpol) i amb el hashtag #FotoMàtiquesStPol21. També podeu etiquetar des de Twitter a @fotomatiques.

CODI CLASSROOM: j6zul4i

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>