Documental de la FdE

Els alumnes de l’assignatura d’Economia i Emprenedoria de 4t d’ESO C han fet un documental sobre tot el procediment de l’organització de la 1a Fira de l’Emprenedor de l’Institut Sant Pol.

En aquest documental podreu observar la gran feina que es va realitzar les darreres setmanes de curs per a organitzar aquest esdeveniment, a més de la celebració de la fira i el seu tancament. Per a organitzar la Fira de l’Emprenedor, tots els alumnes han treballat com un sol equip, amb un objectiu comú, encarregant-se de diferents tasques les quals depenien unes de les altres. Ha estat una feina intensa en un temps molt breu, però podreu observar com la capacitat dels alumnes és increïble a l’hora d’afrontar els reptes que van sorgint durant el dia a dia.

 

La primera edició de la Fira de l’Emprenedor ha estat un èxit, però molt probablement no acabi aquí… si voleu estar al cas de les possibles novetats per a l’any vinent, podeu seguir el compte d’instagram @firaemprenedor.

Enhorabona per la vostra gran feina!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>