1ª Jornada Interdisciplinària en Promoció de Salut

El passat dissabte 2 d’octubre, dins el marc de la 1ª Jornada Interdisciplinària en Promoció de Salut a les comarques gironines, es va realitzar l’entrega oficial del premi al millor Treball de Recerca en Promoció de la Salut a la professora Miriam Barra qui lidera l’estudi titulat “Efectes d’un programa d’exercici físic en la salut i la qualitat de vida de les persones amb ictus: des del període de rehabilitació al restabliment de la vida quotidiana”. Els principals aspectes destacats de l’estudi varen ser l’alta rigorositat científica i la multidisciplinarietat de l’equip.
A banda del reconeixement per la feina ben feta, el premi econòmic valorat en mil euros pretén ser un petit incentiu per seguir endavant amb la recerca.
El premi va ser atorgat pel Grup de Professionals per la Promoció de la Salut de Girona format per diferents col·legis professionals: Col·legi Oficial de metges de Girona, Col·legi Oficial d’infermers/es de Girona, Col·legi Oficial de metges de Girona, Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya, Col·legi Oficial de treball social de Catalunya, Col·legi de farmacèutics de Girona, Col·legi de fisioterapeutes de Catalunya, Col·legi Oficial de veterinaris de Girona i Col·legi Oficial de professionals de l’activitat física i l’esport de Catalunya.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>