Trobada d’alumnes mediadors a l’Escorxador

Dilluns 18 de novembre vam poder gaudir d’una jornada singular: els alumnes mediadors de l’Institut Ramon Casas i Carbó van convidar als alumnes mediadors de l’Institut Manuel Carrasco i Formiguera (St. Feliu de Codines).

La trobada va ser a l’Escorxador. Una trobada molt enriquidora on els alumnes van poder intercanviar experiències i gaudir de les activitats preparades: presentació i benvinguda, dinàmiques de concentració, confiança, escolta, seguides d’un treball en equip contestant a les preguntes: Quina nota posaries a la convivència del teu centre? Quins tipus de conflictes hi ha al teu institut? A quins cursos? Quin és el protocol a seguir en cas de conflicte al teu institut? Hi ha servei de Mediació? Com funciona?

La resposta a aquestes preguntes va donar lloc a intercanvi d’experiències que en la posada en comú va ser molt enriquidor.

Per finalitzar, les nostres alumnes Merian Girol i Mónica Benítez van simular un conflicte (felicitats perquè ho van fer genial) i entre tots els assistents van fer la mediació.

Gràcies a tots per fer possible aquesta jornada, als alumnes de l’Institut Manuel Carrasco i les seves professores, i en especial a l’espai jove l’Escorxador, que ens va cedir l’espai molt amablement.

Fins la propera!!! I per moltes més com aquesta!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>