Assumpta Montellà, autora de la Maternitat d’Elna, visita els alumnes de 3r

Els alumnes de 3r d’ESO que cursen Llengua Francesa viatjaran en els propers dies a França per visitar la Maternitat d’Elna. Per aquest motiu, el dilluns dia 25 de febrer vam convidar l’escriptora del llibre La maternitat d’Elna, Assumpta Montellà, a fer una xerrada-relat a l’Institut, on va explicar com es va inspirar per escriure aquest llibre.

El relat va ser molt emotiu: va narrar, per una banda, les dures vivències viscudes per part dels refugiats exiliats durant la Guerra Civil espanyola i, per l’altra, la tasca de l’Elisabeth Eidenbenz, que va fer possible el naixement de 597 nens a la Maternitat d’Elna.

Gràcies per venir a compartir amb nosaltres aquest relat tan emocionant que no oblidarem mai.

1 comentari

  1. Marta Creus Vidal

    El treball de recerca de la Maria Vilardell va ser sobre la maternitat d’Elna. Va fer una bona feina i va poder entrevistar l’Assumpta Montellà. D’haver-ho sabut segur que li hagués agradat assistir. També té el testimoni d’un dels nens de la maternitat.
    Ha estat una bona idea perquè els nens prenguin consciència de la lluita i l’esforç de l’Elisabeth Eidenbenz.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>