Viatge a Cotlliure i la Catalunya Nord

Els dies 3, 4 i 5 de març els alumnes que cursen 3r de francès i l’optativa “La Ruta del exilio” van viatjar a Cotlliure i a la Catalunya nord acompanyats de les professores Helena Carles, Africa Palau i l’auxiliar de conversa Élodie Paumier. Aquest viatge formava part del projecte que s’ha dut a terme al llarg del curs en les dues optatives, en una en francès i en l’altra en castellà: la història de l’exili dels refugiats de la guerra civil espanyola i de la segona guerra mundial als camps de refugiats del sud de França, així com l’expressió artística del moviment del Fauvisme a Cotlliure.

Durant el viatge es va visitar Perpiynà, Castelló d’Empúries, la Maternitat d’Elna, la platja i l’antic camp de refugiats a Argelès, el camp de refugiats de Rivesaltes, Cotlliure i Empuriabrava.

El viatge els va donar l’oportunitat de compartir uns dies en un entorn bonic i molt important històricament alhora que podien practicar comunicar-se en llengua francesa i conèixer el món i la cultura francesos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>