RIMA I CONTROVÈRSIA

En Pau Llonch és un ’activista’ i cantant català que, a més a més, ensenya l’art del rap fent tallers de ritmes i expressió artística per diferents escoles de Catalunya. I la setmana passada va venir al nostre institut.

Aquest sabadellenc comença el taller explicant la seva història amb el rap i després ens explica com fer rimes i com utilitzar les diverses bases. Per exemplificar-ho fa composicions allà mateix, sense preparació prèvia, d’un tema que li proposem.

Seguidament, ens fa fer als alumnes un petit fragment d’un tema lliure, mentre escoltem de fons un ritme. 

El Pau ens anima a exposar la nostra creació; normalment som tímids i no volem rapejar-ho però ell ens anima. Així descobrim que la majoria dels alumnes tenim molt de talent!

Aquest taller serveix per inspirar i ajudar que molts alumnes aprenguin com expressar-se per mitjà de la paraula i les rimes. Creiem que és un taller molt dinàmic i esperem que en Pau pugui tornar altres anys perquè nosaltres quedem encantats amb la seva feina!

Carla Humet López i Arwen Hidalgo Barriuso, El Periodista Aficionat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>