DELF SCOLAIRE

Tretze alumnes que cursen llengua francesa a l’Institut Ramon Casas i Carbó es van presentar el passat mes d’octubre a les proves Delf Scolaire de l’Institut Français. Es van examinar per obtenir els certificats dels nivells A2 (7 alumnes) i B1 (6 alumnes) de llengua francesa. Aquests alumnes actualment estan cursant 4t d’ESO i 1r de Batxillerat. Aquesta setmana han sortit publicats els resultats i hem sabut que tots ells han superat la prova satisfactòriament.

Els diplomes DELF (Diplôme d’Étude en Langue Française), atorgats pel Ministeri d’Educació Nacional de França, són els diplomes oficials de llengua francesa, reconeguts internacionalment en 174 països. La seva validesa és indefinida.

Pel que fa a l’àmbit acadèmic, afavoreixen la mobilitat estudiantil internacional en certificar el coneixement de la llengua francesa: el DELF B1 permet accedir al Batxibac i obtenir una beca Erasmus.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>