Comença la Lliga de Debat 2020!!

El dimarts dia 28 de gener de 2020, es va fer el sorteig dels grups i l’explicació del sistema de competició de la VI Lliga de debat de secundària i batxillerat de la UAB, en la qual hi participarà l’equip de debat de 2n de batxillerat del nostre Institut.

La competició durarà quatre dies: del 24 al 28 de febrer de 2020 a la Sala de Teatre de la UAB. Tots els debats seran en obert i es podran seguir en streaming o mitjançant el twitter @sumataldebatUAB. La UAB publicarà un resum diari al seu bloc (https://lligadebatuab.wordpress.com).

El sistema de competició es desenvoluparà en quatre fases. En la primera fase, el nostre equip competirà en el grup 1 i només es classificaran els dos millors equips de cada grup, que passaran a la segona fase. En aquesta, els dos primers classificats de cada equip s’enfrontaran entre ells i només l’equip guanyador passarà a la tercera fase: la semifinal. Les semifinals i la final seran el 28 de febrer a partir de les 9.30h. Els dos equips finalistes participaran en el darrer debat a les 16.15h. Qui el guanyi serà el representant de la UAB a la fase final de la competició, la qual se celebrarà a la Universitat Rovira i Virgili, del 22 al 24 d’abril de 2020.

L’equip del nostre institut, format per la Cristina Garcia-Morato (2n A), la Nayara Peñas (2n C), en Pau Segalés (2n C), la Marina Gascón (2n D) i en Víctor Vivancos (2n D), competirà a la primera fase contra tres instituts del Vallès:

  • Gresol International-American School de Terrassa (dilluns, 24 de febrer a les 12.30h).
  • Institut Nicolau Copèrnic de Terrassa (dimecres, 26 de febrer a les 12.30h).
  • Institut Can Roca de Terrassa (dijous, 27 de febrer a les 12.30h).

Ara sí, comença el joc!

Departament de Llengua catalana i Literatura

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>