Visita pedagògica a l’empresa Mercès

Els alumnes de 1r de Direcció de Cuina varen fer una sortida tècnica a les instal·lacions productives de l’empresa Mercès, a Pallejà. Mercès és una empresa que té una botiga de plats preparats d’alta gama a la Diagonal de Barcelona, i també un dels millors càterings de la ciutat.  http://www.merces.es/
Va ser una visita molt interessant. El Cap de Cuina, Sr. Raimon Subirats ens va ensenyar les instal·lacions mentre explicava als alumnes la importància de treballar bé des del començament: amb bones pràctiques d’higiene a totes les fases de la cadena alimentària: a la recepció dels productes, manipulació dels aliments en la pre-elaboració, manteniment a les cambres frigorífiques, cuinat, correcte abatiment de la temperatura dels plats preparats, transport dels plats als banquets o esdeveniments, servei al comensal, i a la tornada, bona higiene també de tots els estris utilitzats o de les caixes de transport. Tothom es important dins l’empresa, inclús un bon “plonge” que s’encarregui de tenir tot net, esterilitzat i amb bones condicions, de manera àgil i eficient.
Els alumnes van poder fer moltes preguntes i varen tenir un debat molt interessant sobre al·lèrgens i traçabilitat dels diferents plats i com l’empresa ha de gestionar aquestes qüestions amb la legislació actual.

.

Estem molt agraïts a l’empresa Mercès per la seva hospitalitat i amabilitat en atendre als nostres alumnes
de Cicle Superior de Direcció de Cuina de manera desinteressada, i desitgem poder tenir contacte aviat
amb més empreses del sector per tal de completar la seva formació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>