Jornada de portes obertes de cicles formatius

El dijous 5 d’abril de 2018 a les 19:00 hores celebrarem la jornada de portes obertes adreçada als interessats en cursar algun cicle formatiu de grau mitjà o superior de la família d’hoteleria i turisme. Podeu consultar l’oferta de cicles del centre aquí.

Concurs Martí Dot

Aquest curs 2017-18 se celebrarà a l’INS Martí Dot el primer concurs intern de cuina, pastisseria i serveis per als segons cursos de cicles formatius. El dia 22 per equips es farà la preparació i el 23 l’acabament i presentació al jurat.

II jornades pedagògiques de gastronomia

Del 19 al 21 de març s’han celebrat les segones Jornades Pedagògiques de gastronomia amb la participació dels alumnes de segon curs de tots els cicles formatius. A més dels alumnes del centre, hem comptat amb la col·laboració d’ex-alumnes i de destacats professionals del nostre sector.

3r ESO. Curs de francès a Montpellier

Bonjour à tous!
Els alumnes de 3r de l’optativa de francès estem a Montpellier per fer un stage intensiu. Al matí tenim classe i a la tarda fem activitats. Tenim famílies franceses i aprenem de la cultura francesa amb ells. Estàvem molt nerviosos al principi però… Llegeix més»

4t ESO. Visita al Saló de l’Ensenyament

Els alumnes de 4t d’ESO van visitar dijous 15 de març el saló de l’ensenyament per conèixer totes les opcions al seu abast i poder realitzar una tria, valorada i meditada, de la seva següent etapa de formació. Aquesta activitat ha estat iniciativa del departament… Llegeix més»

4t ESO: Viatge a Roma

Els alumnes de 4t ESO ja estan gaudint i endinsant-se en la cultura romana tot i la pluja. Ja han recorregut els principals monuments del centre com ara  la piazza Navona, el panteó, la Fontana di Trevi o la Via del Corso. Han completat també… Llegeix més»