2n ESO. Crèdit de síntesi al centre

L’eix del treball de síntesi de 2n d’ESO al centre del 4 al 8 de juny ha estat l’època medieval. Tots els grups han treballat amb ganes per investigar sobre heràldica i poder crear els seus escuts, ornaments amb el bestiari, estaments de l’època, malaties,… Llegeix més»

TAULA RODONA 2018

El dimarts 22 de maig va tenir lloc a l’institut la I taula rodona “Formació a la Sala, necessària?” on es van abordar, entre altres temes, el perquè del desprestigi de la sala, la necessitat de donar a conèixer el perfil professional i les seves especialitats, la manca de… Llegeix més»

2n ESO: La fàbrica Oberta amb AMES

Durant aquesta setmana hem tingut el privilegi de poder visitar l’empresa AMES de la nostra ciutat. Aquesta visita pertany al projecte “Fàbrica oberta” dels Departaments d’ensenyament i d’Empresa i Coneixement i el Consell de Cambres de Catalunya.

El nostre centre n’és un centre pilot d’aquest projecte… Llegeix més»

1st & 3rd ESO: English Cultural Class

English cultural class for the students of 1st and 3rd ESO. They have learnt interesting facts about the English world like the flags, famous people, popular food, the Welsh language…the teacher was very enthusiastic and had presents for everybody!!

Dia de les matemàtiques

El dia 15 de maig vàrem celebrar el dia de les matemàtiques en el marc de celebració del dia escolar de les matemàtiques 12 de maig, naixement del matemàtic i pedagog Pere Puig i Adam. Els alumnes de 1r i 2n d’ESO a l’hora de… Llegeix més»