Jornada de portes obertes de cicles formatius

El dijous 5 d’abril de 2018 a les 19:00 hores celebrarem la jornada de portes obertes adreçada als interessats en cursar algun cicle formatiu de grau mitjà o superior de la família d’hoteleria i turisme. Podeu consultar l’oferta de cicles del centre aquí.

Concurs Martí Dot

Aquest curs 2017-18 se celebrarà a l’INS Martí Dot el primer concurs intern de cuina, pastisseria i serveis per als segons cursos de cicles formatius. El dia 22 per equips es farà la preparació i el 23 l’acabament i presentació al jurat.

4t ESO. Visita al Saló de l’Ensenyament

Els alumnes de 4t d’ESO van visitar dijous 15 de març el saló de l’ensenyament per conèixer totes les opcions al seu abast i poder realitzar una tria, valorada i meditada, de la seva següent etapa de formació. Aquesta activitat ha estat iniciativa del departament… Llegeix més»

4t ESO: Viatge a Roma

Els alumnes de 4t ESO ja estan gaudint i endinsant-se en la cultura romana tot i la pluja. Ja han recorregut els principals monuments del centre com ara  la piazza Navona, el panteó, la Fontana di Trevi o la Via del Corso. Han completat també… Llegeix més»