Tab-dub dels alumnes de 1r d’ESO amb els avis de la Residència Les Oliveres

Els nostres alumnes de 1r d’ESO amb els avis de la Residència Les Oliveres, dins del projecte Moments Compartits han creat un Tab-dub conjuntament per celebrar el final del curs i deixar constància de la magnífica experiència educativa i personal que han representat totes les estones que han passat junts.

Valors com consciència social, respecte, solidaritat, empatia, companyonia, … i molt d’afecte és el que els residents i educadores de les Oliveres han aportat als nostres joves. Moltes gràcies!

1 comentari

 1. Eva Reina

  Tot l’equip de les Oliveres ens sumem a tan grata experiència viscuda aquest any, el caliu, el saber fer, el respecte i la proximitat dels alumnes ha estat una constant en totes les interaccions viscudes.
  Donar-vos les gràcies per acollir el projecte que esperem any rera any, aporti els valors i els compromisos que tan enriqueixen a la persona i tant especials fan sentir als nostres residents.
  No em canso de veure’l, es fresc, espontani, ple de diversió i “moments compartits” molt entranyables. L’edat no és una barrera per ser feliç i aquesta felicitat l’he viscut en els ulls i les paraules dels residents.
  Nois/es heu fet una gran feina, un aplaudiment per tots vosaltres i per l’equip docent.
  Una cabàs de petons i Keep it in!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>