Setmana de les Lletres i les arts

L’institut Vall de Llémena, en el seu afany de concebre l’aprenentatge integral, ha dissenyat la 1a Setmana de les LLetres i les Arts.  Dins aquesta setmana es proposen tot un seguit de tallers i xerrades, que es desmarquen de les activitats habituals que es porten a terme al llarg de l’any,  per descobrir de primera mà experiències personals amb la voluntat de despertar les inquietuds, interessos i desitjos dels alumnes.

L’aproximació vivencial d’actors, artistes, escriptors o d’entitats solidàries i sense ànim de lucre, com ara l’Organització Proactiva Open Arms, doten aquest projecte d’una singularitat especial que només és possible si el propi centre esdevé un aparador cultural de proximitat.

Les activitats proposades es desenvoluparan dins l’horari lectiu i s’evitarà, sempre que sigui possible, no afectar les classes de les matèries de l’àmbit cientificotècnic.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>