Neix el butlletí digital

Des de la creació del Nou Institut de Sant Gregori que ens vam marcar com a objectiu facilitar al màxim la comunicació fluïda entre els membres de la comunitat educativa i, especialment, mantenir sempre obert un canal de transmissió entre el centre docent i les famílies. L’edició d’aquest butlletí digital que avui encetem  és un pas més en aquest línia que esperem que sigui profitosa.

Amb aquesta publicació pretenem informar sobre les activitats de l’Institut, el seu model pedagògic i les seves actuacions així com convidar a la reflexió i a la participació de la comunitat en el procés educatiu. També pensem que pot esdevenir un recull o memòria de la vida del centre i per això mantindrem accessibles tots els números que es vagin editant des de la web. Al menú hi trobareu el nou apartat Butlletí, des del qual us podreu subscriure per tal de rebre per correu electrònic els propers números que es publiquin i també descarregar-lo en pdf.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>