I Congrés de joves investigadors

Els alumnes de 4t entren en la darrera etapa d’ESO i és hora de posar en valor tot el que han après pel que fa a la recerca i l’aplicació del mètode científic.

Al llarg dels quatre anys que han estat a l’Institut, han desenvolupat molts projectes i han après aquesta metodologia de treball de forma progressiva. Cada projecte ha demanat més autonomia i capacitat a l’hora de treballar de manera col·laborativa.

En l’etapa postobligatòria, esperem que aquesta experiència es demostri en la realització de recerques i treballs que els facin capaços de controlar el propi procés d’aprenentatge i desenvolupament.

Per tot plegat, es planteja un projecte de recerca a partir d’una pregunta investigable, que haurà de respondre’s de manera fonamentada a partir de la pròpia investigació.  Tot el procés s’haurà de documentar en una memòria amb la mateixa estructura d’un treball de recerca de Batxillerat o d’un treball final de Grau, seguint el model proporcionat.

Cada grup presentarà els resultats de la seva investigació en el format que consideri més oportú al I Congrés de Joves Investigadors de l’Institut Vall de Llémena. (Veure programa)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>