Escollim el nom del nostre institut

Des de l’Institut i amb la col.laboració de l’Ajuntament de Sant Gregori, s’ha iniciat el procés participatiu per escollir el nom del centre. La intenció de la comunitat educativa i del consistori, és incentivar la participació ciutadana per tal de recollir el màxim de propostes possibles. Els noms proposats han d’estar argumentats per tal que l’opció escollida no sigui únicament un nom, sinó un identificador del centre.

Es poden presentar les propostes a través del l’enllaç al formulari, també accessible des de la web del’Ajuntament de Sant Gregori (http://www.santgregori.cat/) i la de la Mancomunitat de la Vall de Llémena (http://www.valldellemena.cat/).

Si preferiu fer la proposta presencialemt, podeu  dipositar la butlleta de participació inclosa en la revista de desembre 7 en 1 a la bústia de que trobareu a l’Ajuntament de Sant Gregori o al mateix Institut, abans del 30 de gener de 2015.

Un cop tancat el procés, es presentaran les propostes rebudes als alumnes. A través d’una votació, escolliran tres opcions que  es portaran al Consell Escolar per fer-ne la tria definitiva.

Us animem a participar. Moltes gràcies per la col·laboració.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>