Anem al teatre a veure Mar i Cel!

Els dia 15 de gener, els alumnes de l’institut acompanyats pels professors, van assistir a la representació de Mar i Cel al teatre Victòria de Barcelona.

10. Mar i cel

Després de la funció vam poder comptar amb la presència d’un dels músics de l’orquestra, Pau Roca, que tocava l’oboé. Ens va explicar detalls i anècdotes dels assajos i va contestar nombroses preguntes.

També vam tenir la sort de poder saludar i poder fer preguntes a l’actor protagonista que fa el paper de Saïd, Roger Berruezo.

L’obra va ser tot un èxit, els nostres nois i noies van gaudir de les cançons i del guió d’aquest musical que ha fet història: Un espectacle sobre la intolerància i la incomprensió entre dos mons, orient i occident, dues religions eternament enfrontades – la islàmica i la cristiana-, una bella història d’amor impossible entre una noia cristiana i un corsari morisc.  Una història amb innombrables paral·lelismes amb el món en què vivim.

Un musical basat en la pirateria de la mediterrània del segle XVII i en l’expulsió del regne d’Espanya de 300.000 moriscos decretada per Felip II l’any 1609.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>