#100tífiques 2020

100tífiques” és una iniciativa de la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRI) i el Barcelona Institute for Science and Technology (BIST), amb la col·laboració del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya. Se celebra des de fa dos anys a 11 de gener,  coincidint amb el “Dia Internacional de les Dones i les Nenes en la Ciència”.

Durant el dia d’avui, s’han promogut xerrades divulgatives per científiques arreu del país. Hem descobert  l’apassionant món de les proteïnes, enzims, catalitzadors de la ma de la Dra Sílvia Osuna @silviaosu de la Universitat de Girona @univgirona i el seu projecte  compartit @CompBioLab_IQCC amb @ERC_Research .

Investiguen enzims, per exemple, per fer medicaments més eficients o bé fer un món més sostenible.

#100tífiques Gràcies Sílvia per inspirar-nos i despertar vocacions científiques entre tot el nostre alumnat, i molt en especial les noies d’ESO!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>