CFGS de Direcció de Serveis en Restauració

 

CICLE FORMATIU DE GRAU SUPERIOR

FORMACIÓ PROFESSIONAL DUAL.

CFGS Direcció de Serveis en Restauració

MÒDULS PROFESSIONALS Direcció de Serveis en restauració

  • MP1 Control de proveïment de matèries primeres
  • MP2 Processos de serveis en bar cafeteria
  • MP3 Processos de serveis en restaurant
  • MP4 Sommelieria
  • MP5 Planificació i direcció de serveis i esdeveniments en la restauració
  • MP6 Gestió de la qualitat i de la seguretat e higiene alimentària
  • MP7 Gastronomia i nutrició
  • MP8 Gestió administrativa i comercial en restauració
  • MP9 Recursos humans i direcció d’equips en restauració
  • MP10 Anglès
  • MP11 Segona llengua estrangera: Francès
  • MP12 Formació i orientació laboral
  • MP13 EIE
  • MP14 Projecte de direcció de serveis en restauració
  • MP 15 FCT

DE QUÈ TREBALLARÀS?

  • Responsable d’aliments i begudes en un establiment d’hoteleria
  • Supervisor/a de restauració moderna
  • Maître/ Cap de sala/Cap de banquets
  • Encarregat/ada de bar i cafeteria
  • Cap d’operacions de càtering
  • Sommelier
  • Encarregat/ada d’economat i celler

Accés  a http://queestudiar.gencat.cat/ca/preinscripcio/estudis/fp-gs/