CFGS de Direcció de Serveis en Restauració

FORMACIÓ PROFESSIONAL DUAL

Mòdul Nom del Mòdul Formatiu Hores
1 Control de proveïment de matèries primeres 66
2 Processos de serveis en bar cafeteria 198
3 Processos de serveis en restaurant 198
4 Sommelieria 99
5 Planificació i direcció de serveis i esdeveniments en la restauració 66
6 Gestió de la qualitat i de la seguretat e higiene alimentària 66
7 Gastronomia i nutrició 66
8 Gestió administrativa i comercial en restauració 99
9 Recursos humans i direcció d’equips en restauració 66
10 Anglès 132
11 Segona llengua estrangera: Francès 132
12 Formació i orientació laboral 66
13 Empresa i Iniciativa Emprenedora 66
14 Projecte de direcció de serveis en restauració 264
15 Formació en el Centre de Treball 350
TOTAL HORES: 2000h

MÉS INFORMACIÓ CFGS DIRECCIÓ DE SERVEIS EN RESTAURACIÓ

DE QUÈ TREBALLARÀS?

  • Responsable d’aliments i begudes en un establiment d’hoteleria
  • Supervisor/a de restauració moderna
  • Maître/ Cap de sala/Cap de banquets
  • Encarregat/ada de bar i cafeteria
  • Cap d’operacions de càtering
  • Sommelier
  • Encarregat/ada d’economat i celler

Accés  a http://queestudiar.gencat.cat/ca/preinscripcio/estudis/fp-gs/