CFGS de Direcció de Cuina

CICLE FORMATIU DE GRAU SUPERIOR

FORMACIÓ PROFESSIONAL DUAL.

CFGS Direcció de cuina

MÒDULS PROFESSIONALS CFGS Direcció de Cuina

  • Control de proveïment de matèries primeres
  • Processos de preelaboració i conservació a la cuina
  • Elaboracions de pastisseria i rebosteria a la cuina
  • Processos d’elaboració culinària
  • Gestió de la producció a la cuina
  • Gestió de la qualitat i de la seguretat e higiene alimentària
  • Gastronomia i nutrició
  • Gestió administrativa i comercial en restauració
  • Recursos humans i direcció d’equips en restauració
  • Anglès
  • Formació i orientació laboral
  • Empresa i Iniciativa emprenedora
  • Projecte de direcció de cuina
  • Formació en centres de treball

 

DE QUÈ TREBALLARÀS?

  • Director/a d’aliments i begudes en establiments d’hoteleria (Food&beverage)
  • Director/a de cuina (xef)
  • Cap de producció a la cuina
  • Cap de cuina
  • Segon cap de cuina
  • Cap de serveis d’àpats (càtering)
  • Cap de partida
  • Encarregat/da d’economat i bodega