Mòdul | Nom del Mòdul Formatiu | Hores |
1 | Control de proveïment de matèries primeres | 66 |
2 | Processos de serveis en bar cafeteria | 198 |
3 | Processos de serveis en restaurant | 198 |
4 | Sommelieria | 99 |
5 | Planificació i direcció de serveis i esdeveniments en la restauració | 66 |
6 | Gestió de la qualitat i de la seguretat e higiene alimentària | 66 |
7 | Gastronomia i nutrició | 66 |
8 | Gestió administrativa i comercial en restauració | 99 |
9 | Recursos humans i direcció d’equips en restauració | 66 |
10 | Anglès | 132 |
11 | Segona llengua estrangera: Francès | 132 |
12 | Formació i orientació laboral | 66 |
13 | Empresa i Iniciativa Emprenedora | 66 |
14 | Projecte de direcció de serveis en restauració | 264 |
15 | Formació en el Centre de Treball | 350 |
TOTAL HORES: 2000h |
MÉS INFORMACIÓ CFGS DIRECCIÓ DE SERVEIS EN RESTAURACIÓ
DE QUÈ TREBALLARÀS?
- Responsable d’aliments i begudes en un establiment d’hoteleria
- Supervisor/a de restauració moderna
- Maître/ Cap de sala/Cap de banquets
- Encarregat/ada de bar i cafeteria
- Cap d’operacions de càtering
- Sommelier
- Encarregat/ada d’economat i celler
Accés a http://queestudiar.gencat.cat/ca/preinscripcio/estudis/fp-gs/