CFGS de Direcció de Cuina

FORMACIÓ PROFESSIONAL DUAL

Mòdul Nom del Mòdul Hores
1 Control de proveïment de matèries primeres 66
2 Processos de preelaboració i conservació a la cuina 198
3 Elaboracions de pastisseria i rebosteria a la cuina 99
4 Processos d’elaboració culinària 264
5 Gestió de la producció a la cuina 99
6 Gestió de la qualitat i de la seguretat e higiene alimentària 66
7 Gastronomia i nutrició 66
8 Gestió administrativa i comercial en restauració 99
9 Recursos humans i direcció d’equips en restauració 66
10 Anglès 132
11 Formació i orientació laboral 66
12 Empresa i Iniciativa emprenedora 66
13 Projecte de direcció de cuina 264
14 Formació en centres de treball 416
TOTAL: 2000 h

 

MÉS INFORMACIÓ CFGS DIRECCIÓ DE CUINA

DE QUÈ TREBALLARÀS?

  • Director/a d’aliments i begudes en establiments d’hoteleria (Food&beverage)
  • Director/a de cuina (xef)
  • Cap de producció a la cuina
  • Cap de cuina
  • Segon cap de cuina
  • Cap de serveis d’àpats (càtering)
  • Cap de partida
  • Encarregat/da d’economat i bodega