Tast de carxofes amb maridatge i sake

Dijous 3 de març de 2016 a les 19:30 h.

L’Escola de Cuina i Restauració i l’Ampa del Institut J. Bau us proposem un tast/maridatge de productes de la terra amb diferents elaboracions de la reina de l’hivern: LA CARXOFA.

Descubrirem una primícia gairebé en exclusiva de diferents varietats de SAKE (licor tradicional japonès) elaborat al Delta de l’Ebre amb el nostre arròs.

També tastarem vins i caves per acompanyar les degustacions de carxofa.

carxofes

Lloc: sala restaurant de l’Institut
Dia: dijous 3 de març
Hora: 19:30 h.
Col·laboració: 12 €, inclou sorteig de regals i un dinar per a 2 persones al restaurant pedagògic del centre.

Aforament limitat: imprescindible efectuar reserva prèvia
Inscripcions: ampa@iesbau.net

US HI ESPEREM !!!!!!! FES-HO CÓRRER !!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>