El divendres dia 19 de gener, l’Escola d’Hoteleria Institut Dertosa de Tortosa amb alumnat del Cicle formatiu de grau mitjà de Pastisseria, forneria i rebosteria va quedar subcampiona en el concurs d’escoles de pastisseria Catalunya celebrat durant la Mostra Internacional de Pastisseria de Sant Vicenç dels Horts.
Dues alumnes de segon curs de cicle formatiu de Pastisseria, Paula Rué i Georgina Hernández, han estat preparant la prova amb el suport i acompanyament dels professor Sergio Márquez i Pere Felicidad.
Al concurs es van presentar escoles de tota Catalunya, on només van passar a la final quatre. La prova final, realitzada el passat divendres, tenia una durada de tres hores, on les alumnes havien d’elaborar tres elements pastissers: un pastís, unes postres de plat i un bombó.
Tant els ingredients com els materials són de proximitat i, al mateix temps també són una reivindicació del producte ebrenc. Estes elaboracions es posaran a la venda en la botiga de pastisseria de divendres.