Mòdul | Nom del Mòdul | Hores |
1 | Control de proveïment de matèries primeres | 66 |
2 | Processos de preelaboració i conservació a la cuina | 198 |
3 | Elaboracions de pastisseria i rebosteria a la cuina | 99 |
4 | Processos d’elaboració culinària | 264 |
5 | Gestió de la producció a la cuina | 99 |
6 | Gestió de la qualitat i de la seguretat e higiene alimentària | 66 |
7 | Gastronomia i nutrició | 66 |
8 | Gestió administrativa i comercial en restauració | 99 |
9 | Recursos humans i direcció d’equips en restauració | 66 |
10 | Anglès | 132 |
11 | Formació i orientació laboral | 66 |
12 | Empresa i Iniciativa emprenedora | 66 |
13 | Projecte de direcció de cuina | 264 |
14 | Formació en centres de treball | 416 |
TOTAL: 2000 h |
MÉS INFORMACIÓ CFGS DIRECCIÓ DE CUINA
DE QUÈ TREBALLARÀS?
- Director/a d’aliments i begudes en establiments d’hoteleria (Food&beverage)
- Director/a de cuina (xef)
- Cap de producció a la cuina
- Cap de cuina
- Segon cap de cuina
- Cap de serveis d’àpats (càtering)
- Cap de partida
- Encarregat/da d’economat i bodega