Endevina qui és

 

El professor que us proposem d’endevinar aquesta setmana va néixer a Saragossa.

Quan tenia 10 anys, va arribar a Barcelona, però actualment viu a Badalona.

Els jocs que més li agradava practicar quan era petit eren el futbol, les bales (“canicas”, en castellà) i, atenció!, a la taba. Ho expliquem: el joc de la “taba” consistia a tirar un os al terra, el qual, segons com queia, provocava que s’hagués de seguir una o altra prova.

Recorda una mala experiència a l’escola, concretament a la classe d’Educacio Física: un dia, va tenir una mala caiguda, que li va comportar trencar-se el nas.

A l’escola també tenia moments per passar-s’ho bé, sobretot a les hores d’Història i Literatura Castellana, que eren les seves assignatures preferides.

Per acabar, el professor que heu d’endevinar diu que recorda amb detall el dia que l’home va arribar a la Lluna per primera vegada. Concretament, era el 20 de juliol de 1969, quan el professor/a complia 7 anys!

Funcionament del concurs

Heu de respondre dins d’aquesta mateixa entrades. Les respostes han de ser argumentades, és a dir heu d’explicar per què creieu el que escriviu. La primera resposta encertada tindrà com a premi un llibre. Bon concurs!

La guardadora del concurs

La professora Míriam Lleó Laso va ser la guanyadora del concurs. L’alumne Alin Panesi va ser l’encarregat de donar-li el premi:

 

9 comentaris

 1. Míriam Lleó Laso

  Crec que és el Pedro Aznar. L’he reconegut per la fisonomia (la mirada el delata) i després perquè sé que viu a Badalona. En tercer lloc, crec que el cognom “Aznar” és d’Aragó, perquè hi tinc família política que té aquest cognom.
  A veure si em toca!!!

 2. Anna Candela

  Després de donar-hi moltes voltes crec que el professor és el Pedro Aznar. Per la pista de l’edat i perquè he descobert que viu a Badalona 😜

 3. Inmaculada Ferrer Salse

  Jo crec que és el Pedro Aznar perquè casualment sé que viu a Badalona i es veu un noi espigat i prim com és actualment. També perquè li agradava l’assignatura d’Història.

 4. Cecília

  Pedro José Aznar. Quan va venir al centre i em va donar la documentació, ja em vaig quedar amb el cognom. La resta, la diu la seva fitxa de dades.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>