“Trobava necessari i imprescindible per al meu futur acadèmic i, també social, tornar a l’institut”

Escrit per Mar Oropesa Garcia
A causa de la situació de pandèmia mundial, la tornada a l’Institut ha estat complicada, plena d’incertesa i preocupació. Malgrat aquests sentiments, estem actuant amb mesures preventives, com ara la mascareta o les distàncies de seguretat.

Trobava necessari i imprescindible per al meu futur acadèmic i, també social, tornar a classes després d’haver superat l’època de confinament, amb les classes, explicacions i treballs virtuals.

Una explicació presencial fa que n’aprenguem més que virtualment

I ho dic perquè una explicació presencial fa que n’aprenguem més que virtualment, perquè, per problemes obvis (ja sigui dificultats amb la connexió, econòmics o de salut, entre d’altres) no va ser fàcil en cap aspecte.

Per altra banda, trobo que el govern ens oculta informació amb la finalitat de tenir-nos controlats i en benefici propi. Ho penso perquè aquest estiu han estat oberts (i amb poques mesures de seguretat) espais públics com bars o instal·lacions que proporcionen diners a l’Estat.

Per concloure, afegeixo que desafortunadament, per la lleugeresa que la gent es pren la pandèmia, crec que tornarem a la tràgica situació inicial, és a dir al confinament del mes de març, abril i maig.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>