Tornen les hores de lectura a l’institut Baix a mar

Escrit per Aya Rammoudi

 

L’espai de lectura personal ha tornat de nou aquest curs, el 2020-2021. 

Des del dilluns 19 d’octubre, de 8 a 8.20 am, tots els alumnes i professors de l’institut Baix a mar llegeixen un llibre, de paper.

Els espais de lectura canvien depenent de la setmana, de manera que del dilluns 19 d’octubre al divendres 23 d’octubre, l’espai de lectura comença a les 8.00 am mentre que la setmana vinent serà a les 9.00 am mentre que la setmana vinent, del dilluns 26 al divendres 30, serà de 9.00 am a 9.20 am.

Trobo que és molt bona decisió, perquè sempre és necessari reforçar la lectura i la comprensió lectura. Sé que hi ha alumnes que no els agrada, però el fet que l’espai de lectura sigui constant pot fer-los adonar que la manera de millorar l’expressió i l’ortografia consisteix, en gran part, a llegir diàriament. 

Un altre punt positiu d’aquesta decisió és que tenim un moment de tranquil·litat, pau i relaxació. Amb aquests tres adjectius descriuria la paraula “llegir”.

 

 

1 comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>