Quin llibre llegireu per Sant Jordi?

Som llenguatge. «Som el que pensem i pensem el que podem formular. Per tant, com més llenguatge posseïm, més podem pensar, i com més calibrat sigui aquest llenguatge, amb més precisió podrem pensar i així podrem ser amb més intensa exactitud». Són paraules de l’escriptor Narcís Comadira, i argumenten el perquè de la insistència que tothom llegeixi. Com més llegim, millor pensem perquè tenim més vocabulari.

Per aquest motiu, l’equip de la “Revista digital” ha decidit animar-vos a llegir llibres i sobretot a compartir-los. Digueu-nos quin volum devorareu aquest Sant Jordi o bé quin regalareu, i  per què ho fareu. Amb totes les respostes farem un sorteig i us regalarem una novetat literària d’aquest Sant Jordi 2018.

Part de l'equip de la "Revista digital"

13 comentaris

  1. Josep Parra

    Confio que em regalaran “El crim del comte Neville” d’Amelie Nothomb. He devorat totes les seves obres publicades en castellà i català. Tan fan!

  2. Conchi Pellón Cecín

    Qualsevol de Doris Lessing, (complicat, crec que practicament els he llegit tots) o de P.D. James (one of the best Bristish detective writers, another woman by the way)

  3. Amanda

    Ooooh, hi ha molts… peró aquest St. Jordi triaré “sobre los artistas” d’en John Berger, traspassat fa poc, pobret… En sap molt d’art, aquest senyor, i ens ho explica tot d’una manera molt especial. Crec que no hi ha edició en català.

  4. Victoria López Benito

    Doncs jo em demano per Sant Jordi “El cuento de la criada” de Margaret Atwood. No és una novetat literària però sí molt bona literatura d’una molt bona escriptora. Han fet la sèrie del llibre i es pots veure per HBO però gairebé sempre és millor llegir el llibre abans de la peli o la sèrie.

  5. Anna Garravé Pont

    Jo demanaré el darrer llibre del Roc Casagran “Direm nosaltres”; l’anterior va ser tot un descobriment i us el recomano fermament: “L’amor fora de mapa”

  6. MªÁngeles García

    A mi per Sant Jordi m’agradaria tenir el llibre: “Women in science”, escrit i il·lustrat per Rachel Ignotofsky.
    Fa un homenatge a 50 dones a la història de la ciència, ajuntant així, l’art, la ciència i la reindivicació del paper de la dona també al camp de les ciències.

  7. Sara Tapia

    Hola!
    A mi m’agradaria aconseguir “Crímenes del futurisme”, novela de Juan Soto Ivars, que ens parla de l’agonia d’una civilització colpejada per la corrupció moral, en el qual el futur s’assembla massa a un passat que pensàvem haver deixat enrere per sempre. Està protagonitzada per tres dones, la Júlia, la Margarita i la Pàl·lida, que intenten sobreviure en un món que es fon.

  8. Jordi Font

    Hola,

    m’he autoregalat una obra mestra en la didàctica de la ciència a Catalunya: “Ciencia Recreativa”, del doctor Estalella Graells de Vilafranca del Penedès. L’obra, enguany, celebra el centenari de la seva publicació. El llibre que m’he pogut comprar és una publicació de l’Ajuntament de Barcelona (ja esgotada i fora de mercat), que té dos volums: l’obra inicial i un segon llibre que comenta l’obra original.

    Jordi

  9. Míriam Lleó Laso

    Holaaa! Jo llegiré “Alguien voló sobre el nido del cuco” de Ken Kesey. És un llibre que tinc pendent de fa temps, i si puc, lligaré la lectura amb la pel·lícula, que tampoc no he vist. Crec que és una lectura que, en certa manera, encaixa amb el moment que estem vivint!

    Ara que també se’m pot fer feliç amb una bona novel·la de terror gòtic o alguna peça de teatre!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>