Per què ens va agradar tant el viatge a Irlanda? (article d’opinió)

Escrit per Constantin Pantile

 

  1. La meva experiència sobre aquest viatge a Irlanda va ser molt bona, perquè allà vaig aprendre coses noves com per exemple el ball tradicional, que era complex i alhora divertit. Un altra cosa positiva del viatge és que vaig reforçar el nivell d’anglès, ja que és una immersió en tota regla.

2.  La família que em va tocar era molt bona perquè feia un menjar boníssim i ens tractaven com si fóssim fills seus. Vam aprendre molts aspectes de la cultura irlandesa. I vam visitar molts llocs, com per exemple el “Cliffs of Moher” (els penya-segats de Moher), on feia molt d’aire, però era on la terra de l’illa s’acabava i començava el mar. També vam visitar el “Bunratty East”, el castell situat a la població de Bunratty.

3. Irlanda és una illa en què predomina el verd. Els paisatges et deixen sense paraula, perquè són tan diferents als nostres.

4. El que em va emocionar més és que la gent va ser molt amable amb nosaltres, ja que si els hi preguntaves res, ells et responen sense presses i amb detalls. També em va agradar. Per exemple, la cuitat de Galway, que era molt petita, però pintoresca, amb un port molt atractiu. La veritat és que ho vaig passar molt bé i per això en recomano el viatge.

5. Per acabar, el professor que ens feia classes a Irlanda, en Liam, va ser molt simpàtic amb nosaltres. Ens va impartir classes en què jugàvem per aprendre millor l’anglès. En resum, sempre que penso en Irlanda, em ve al cap els 5 dies que vam ser-hi, i que no oblidaré.

En el curs 2018-2019, 41 alumnes de 1r de Batxillerat van visitar la ciutat de Gort, a Irlanda, on van fer classes per aprofundir l'anglès

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>