L’institut Baix a Mar prepara la 3a edició de la Cursa Solidària per recaptar fons per a l’ONG ‘Give directly’

L’institut Baix a Mar prepara, per al proper 20 de desembre, la 3a edició de la Cursa Solidària per recaptar fons per a l’ONG ‘Give directly’.

Durant tot el matí del 20 de desembre, des de les 8 fins a les 14.30h, tots els alumnes d’ESO i de Batxillerat participaran en una cursa de relleus a les pistes d’atletisme de Vilanova. I també hauran de realitzar una gincama i tallers que estaran preparats a les mateixes instal·lacions de l’institut Baix a mar.

La iniciativa va començar fa tres anys, quan els professors de l’àmbit artístic i social van decidir fer una activitat solidària en les dates properes de Nadal. El primer any, el curs 2016-2017, els professors van destinar els diners a l’ONG Save The Children, per a la qual es va aconseguir recaptar 600 €. L’any passat, curs 2017-2018, va ser per a l’Associació de Joves del barri de Mar, que s’encarreguen, entre d’altres activitats, dels casals d’estiu per a infants. Per a l’Associació es va aconseguir recaptar 700 €.

Aquest any, els professors van encarregar als alumnes de 2n de Batxillerat que pensessin una ONG a la qual es podria destinar el fons recaptari per la cursa i per les activitats que es faran a l’institut el 20 de desembre.

Els alumnes van decidir que fos ‘Give directly’, una ONG que es dedica a enviar diners de forma directa als destinataris finals sense intermediaris. En aquest sentit, l’institut Baix a mar ja ha fet saber a l’ONG que farà aquesta activitat per ajudar-la en la seva tasca solidària.

Perquè l’activitat solidària sigui possible, tots els alumnes de l’institut Baix a mar s’encarreguen de buscar patrocinadors locals. De fet, des de l’institut es fa una crida a la població perquè hi participi amb donacions al compte corrent:  ES16 0081 1633 4900 0115 0126 amb el lema “ajuda’m a córrer vng”.

Per acabar, els alumnes de 4t d’ESO de l’institut Baix a mar, i dins de la mateixa iniciativa solidària, participaran com a voluntaris en l’organització de la Mitja Marató de Vilanova, que tindrà lloc a la ciutat el 16 de desembre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>