La meva fira del còmic

Escrit per Alejandro Hidalgo

 

Des del 2015, vaig cada any al Saló del Còmic, a la fira de Montjuïc de Barcelona.

El Saló del Còmic és una convenció on moltes botigues de tot Espanya es reuneixen per vendre còmics, figures, pòsters, roba, tot relacionat amb els àlbums il·lustrats.

A part de poder comprar-hi, també hi ha activitats en què els assistents poden participar, com concurs de disfresses i de videojocs, caricatures, exposicions de còmic antics.

Una de les curiositats va ser l’any passat, quan va morir l’escriptor i guionista Stan Lee, un dels creador de Marvel Comics, i li van dedicar una exposició dedicada, tant a ell com al seu món creatiu.

Dit això, el meu dia al Saló del Còmic va començar amb molta il·lusió.

Com sempre vaig seguir un ordre; vaig començar per l’estand de Nintendo Switch, on estaven fent un torneig del SuperSmash , que és un videojoc de Nintendo.

Tot seguit, em vaig dirigir a la secció de fans de Star Wars, on ens vam fer fotos amb soldats de l’imperi.

El següent que vam veure van ser les botigues on m’ho vaig deixar tot, perquè vaig comprar figures i roba, però tampoc li no dedicaré gaire temps ara a explicar-ho.

I ara ve la millor part, l’estand de Hasbro, on et podies fer fotos amb el “Guantelete del Infinito” i amb un casc de pilot de ‘Star Wars’.

També vaig visitar el Falcó Mil·lenari de la pel·lícula ‘Han Solo’ i, per últim, vaig visitar l’exposició de Stan Lee, i em vaig fer fotos amb el “Caza Fantasmas”, Hela (germana de Thor) i soldats del CS:GO.

En conclusió, si us agraden els còmics, us recamono que hi aneu. I si no, hauríeu de fer-ho només per l’experiència.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>