I si avui fem una “artist trading card” (un cromo d’artista)?

El departament d’Anglès de l’institut Baix a mar ha impulsat una activitat no avaluable, paral·lela a la matèria, voluntària i adreçada a tota la comunitat educativa.

Es tracta d’una activitat mensual, en la qual qui vulgui ha de dissenyar una Artist Trading Card (ATC) o cromo d’artista a partir d’un tema que s’anunciarà per diferents canals a l’inici del mes (mail, xarxes de l’institut,, a través del professor d’anglès…).

El tema del mes de febrer de l'ATC

 

El tema es donarà en anglès i podrà ser una frase feta, un proverbi, un refrany… 

Al final del mes, tots aquells que hagin participat, agafaran una altra ATC feta per algú altre. És a dir, serà com un intercanvi; d’aquí la paraula ‘trading‘. Com que estem en situació de pandèmia, els ATCs estaran en quarantena i és per això que l’intercanvi es produirà a final de mes i en una hora d’esbarjo, fora al pati i de manera molt ordenada.

Què és una ATC?

Les ATC són targetes en les quals es fa un petit treball artístic per tal d’intercanviar-les amb companys o altres artistes. Es fa en una cartulina o base de paper de 6,4 cm x 8,9 cm; per tant ja veieu que  són unes miniatures d’art. És molt important que tingui aquestes mides, sinó, no és una ATC.

Què hi ha d’haver?

A la part de davant:

Una frase en anglès utilitzant l’expressió donada en el ‘prompt’ i la il·lustració del tema proposat fet amb la tècnica que es prefereixi: aquarel·la, collage, blanc i negre, acrílic, tinta…

A la part de darrera:

Nom i cognoms de l’artista

Tema

Data

Altra informació si s’escau.

Quan l’ATC estigui acabada, cal fer-la arribar dins d’un sobre  a qualsevol professo/ar d’anglès. Com que estem en situació de pandèmia, els ATCs estaran en quarantena i és per això que l’intercanvi es produirà a final de mes i en una hora d’esbarjo, fora al pati i de manera molt ordenada.

L’activitat està oberta també a la família de l’alumnat.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>