“Hem après a escriure, a millorar l’ortografia i a saber entrevistar”: article d’opinió

Escrit per Dana Vallés, Denisa Zegrean, Gemma Carbonell, Júlia López, Marta Martín i 
Miriam Jiménz, equip de la Revista Digital.

 

El primer dia que vam realitzar aquesta assignatura vam entrar a l’aula la Gemma, la Marta, la Júlia i la Denisa sense saber de què tractava exactament aquesta matèria.

La nostra primera impressió en relació a aquesta optativa va ser que crèiem que serien classes teòriques igual que d’altres, però no va ser així. La Trini ha volgut fer-nos aprendre d’una manera més dinàmica, efectiva i alhora més productiva i entretinguda.

En un principi ens va espantar la idea de crear una revista des de zero i haver-nos de repartir les tasques. La Gemma i la Denisa van triar ser entrevistadores; la Júlia va començar a escriure un conte que tractava de com una noia vivia el canvi de la primària a l’ESO, i la Marta es dedicava a fer la newsletter.

Érem molt poques persones i hi havia molta feina per fer, i aquest fet era una cosa que ens preocupava. Aquest problema es va solucionar amb l’arribada de la Dana i la Miriam, les quals van començar a fer articles i vídeos explicatius sobre normes ortogràfiques de la llengua catalana.

A poc a poc vam anar progressant i millorant en tots els aspectes fins a hores d’ara, que encara seguim treballant per a la “Revista Digital”.

A mesura que han anat passant les classes, ja ens hem acostumat a aquesta manera de treballar, ja sigui individualment, en grup o en parelles. Quan arribem a l’aula, ja sabem la feina que ens correspon a cada una. Quan l’acabem, li enviem a la nostra tutora perquè la revisi.

Cada dijous, després d’estar tota la setmana treballant-hi, pengem un nou número amb els diversos temes que hem estat tractant. És el dia amb més nervis, perquè hi ha cops que anem endarrerides i això provoca estrès. Tot i això, hem aconseguit els nostres objectius, encara que creiem que no hi ha molt interès per part dels alumnes en llegir-nos, i això és un fet que ens desmotiva.

Malgrat tot això, estem molt contentes d’aquest curs i de tot el que hem aconseguit, és a dir: hem après esciure millor, hem millorat l’ortografia i hem perfeccionat el tracte amb altres persones, sobretot amb professors, que són dels que més hem entrevistat.

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>