“Dels professors he de dir que tinc molta bona impressió, perquè m’agrada com expliquen”: Eric Miró

Escrit per Juanjo García-Muñoz

El Juanjo García-Muñoz i l'Eric Miró, en un moment de l'entrevista

 

Entrevistem l’Eric Miró, un jove que s’acaba d’incorporar a 1r de Batxillerat a l’Institut Baix a mar amb molta afició al futbol.

 

Juanjo: Quin Batxillerat fas, i per què?

Eric: El científic perquè vull fer una carrera sobre l’esport. Havia pensat a matricular-me al grau de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport (CAFE).

J: Ets dels que estudies molt o poc?

E: Poc. Em costa posar-me a estudiar, i quan m’hi poso, no m’agrada. Ara bé, quan s’acosten els exàmens, sí que estudio, repasso els apunts, i busco algun company perquè m’expliqui el que no entenc.

L'Eric Miró ha començat el Batxillerat científic

 

J: Per què has vingut al Baix a mar?

E: Tenia dues opcions, on hi havia places lliures. Una era l’institut Joaquim Mir, i l’altra era el Baix a mar. El vaig triar perquè hi tinc amics com l’Izan Arnau, de 4t d’ESO; l’Àlex Nicolàs, de 1r de Batxillerat. 

J: Quina és la teva primera impressió sobre l’Institut?

E: De moment, puc dir que em sembla molt gran, i sobretot el pati és enorme. Dels professors, he de dir que tinc molta bona impressió, perquè m’agraden com expliquen i com organitzen la matèria al Moodle i les classes. A més, estic content perquè de moment els professors no han posat gaires deures. Així que tot molt bé.

J: T’agrada la classe que t’ha tocat?

E: Sí, està molt bé, perquè m’hi sento a gust, perquè hi tinc amic, i perquè la resta de companys m’han semblat correctes, bona gent. 

J: Quines són les teves aficions? Fas cap esport?

E: Sí, faig molts esports, sobretot futbol, córrer. Cada dia vaig des de casa meva (a la Torre d’Enveja) fins a la Daurada corrents, anada i tornada. I a futbol, m’hi entreno dos dies dies, i els caps de setmana, el partit.

J: A quin equip jugues?

E: A les Roquetes

J: De que equip ets? Vull dir dels que juguen a la Lliga.

E: FC Barcelona 

J: Tens cap referent a l’esport?

E :Sí, es diu Ter Stegen, el porter del Barça. M’agrada perquè jo també soc porter, i per tant l’admiro perquè el considero molt bo. La pressió dels porters és molt alta, i  penso que ell la porta molt bé.

J: Quant de temps fa que jugues a futbol?

E: Des de petit 

J: Com vas passar la quarentena i amb qui?

E: Gran part de la quarantena vaig estar amb la meva família sense poder sortir, estava bé, però quan van començar a deixar sortir per fer esport, llavors em vaig adonar que volia sortir més hores. Com que no es podia, va ser quan em vaig començar a sentir malament.

J: Què feies per entretenir-te?

E: Jugar amb el mòbil o fer trucades als amics per parlar una estona. També mirava pel·lícules d’acció i de por, com ara “Rompiendo las reglas” (“Never back down”), de Netflix.

El Juanjo i l’Eric, entrevistant-se al pati de l’institut

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>