Endevina qui és (setmana 20 de maig)

A l’escola on estudiava el personatge que heu d’endevinar celebraven el dia de Rams

El personatge que heu d’endevinar aquesta setmana va néixer a la comarca del Barcelonès, però actualment viu en un municipi de la nostra comarca.

Ens explica que en el seu temps lliure li agradava jugar a nines, a la petanca, a corda i sobretot li encantava estar-se al carrer, on ara opina que és molt difícil fer-ho.

En la seva etapa estudiantil, era molt treballador/a i es concentrava de valent perquè li costava molt. El seu mètode era ser constant estudiant per no suspendre les assignatures.

Les matèries que més li agradaven eren el Català, que només l’estudiava llavors perquè la resta de les classes es feien en castellà. Sigui com sigui, Castellà, Música, Educació Física i Socials també eren les seves preferides.

Ens ha explicat dues anècdotes més:

1. Quan tenia uns 10/11 anys, anava molt a Terrassa, on vivien els seus cosins i s’agrupaven amb molta colla. Un dia que va ploure molt hi havia terrenys plens de fang i jugaven a fer apostes qui es llançava al fang. Finalment, s’hi va llançar ell/ella  i quan es adonar, el fang l’arribava fins al coll. No va poder sortir-ne. Va haver de demanar-ne ajut. Quan va arribar a casa, la seva mare li va preguntar què li havia passat. Va respondre que havia caigut.

2. Amb 20 i pocs anys, quan era al cotxe conduint, va patir un atracament. Anava de nit a Sant Cugat del Vallès a veure una amiga, i llavors va veure una persona que se li apropava. Pensava que li volia preguntar res. Però, en realitat, li va robar els diners que portava.

Finalment, uns adjectius que el/la defineixen són amable i alegre. També té caràcter fort. De vegades sembla antipàtic, però és perquè està concentrat. També és carinyós, i intenta ajudar els alumnes i els companys. En resum, és una persona molt activa.

3 comentaris

  1. Míriam Lleó Laso

    Em sembla que és la Cristina Lledó. Primer, pel català, i després perquè sé que viu a Cubelles, però em sona que ve de la zona del Barcelonès. I, finalment, una altra pista són els cabells. Els té ondulats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>