Endevina qui és. Secció alumnes de l’institut

Aquest cop, la persona misteriosa forma part de l’alumnat del centre.

Va néixer a Barcelona, però actualment viu a Vilanova i la Geltrú.

Quan era infant va practicavar la gimnàstica artística dels 3 als 12 anys. També va fer ball un temps alhora.

Ara a l’adolescència li agrada molt escriure i dibuixar, i també l’entusiasma llegir poemes.

Va fer els dos primers anys d’ESO a un altre institut.

L’assignatura que més li agrada és Història, però, en canvi, ens explica que mai no ha pogut suportar les Matemàtiques.

L’alumne que heu d’endevinar recorda una anècdota de la seva infantesa que, encara que ara ha quedat com un record divertit, gairebé li costa la vida.

Molts alumnes recordareu per experiència pròpia les ortodòncies de nens petits, d’aquelles que són fàcils de col·locar per un mateix. L’alumne de què parlem en portava quan era petit. Ara bé, una nit, en un cop de tos, se’n va empassar una part.

Ara riu, però el ferro se li va quedar enganxat a la gola, i es podria haver mort si no fos perquè el seu germà gran l’hi va treure amb unes pinces (d’aquelles de treure pèls de les celles).

El redactor d’aquest endevina qui és ha volgut aportar una anècdota més que va viure a l’ESO amb l’alumne que heu d’endivinar.

La travessa que fem a 3r d’ESO és una experiència inoblidable. Si coneixeu una mica la ruta, sabreu que l’última nit la passem a l’alberg del monestir de Núria. Aquell any vam tenir la sort de poder fer discoteca i en un moment de la nit, la persona que heu d’endevinar i jo vam voler sortir a prendre l’aire 5 minuts.

Pensàvem que no es podia sortir fora, i per això vam seure darrere d’un petit mur per amagar-nos-en.

Llavors, quan vam voler tornar a entrar a la disco, vam confondre un home que s’allotjava a l’alberg amb el que era el professor de Matemàtiques en aquell moment, el Robert Llargués.

Tots dos vam començar a posar-nos nerviosos i a caminar ajupits tapant-nos amb el mur per evitar que ens veiés.

La cara que se’ns va quedar quan vam adonar-nos que no era el Robert!

I també us he de dir que la meva cara també va ser memorable, perquè em vaig adonar que l’alumne que heu d’endevinar havia trepitjat fems de vaca amb les meves espardenyes d’estar per casa, que jo li acabava de deixar!

Funcionament del concurs

Per participar al concurs, heu d’escriure’n la resposta argumentada.

Siusplau raoneu per què creieu que la vostra resposta és la que és (en què us baseu, quina és la pista que ha estat bona, etc.).

El primer missatge encertat i argumentat rebrà com a premi un llibre. Com més hi participeu, més possibilitats tindreu de guanyar. Bona sort!

PS: Absteniu-vos de participar en el concurs, els amics íntims de l’alumne, perquè ja heu vist alguna vegada les fotografies que us ensenyem. I, a més, segur que ja sabeu de memòria les anècdotes que us hem explicat.

3 comentaris

  1. Salvador Pérez Descals

    Jo sé qui és. Tenia els meus dubtes, he anat a preguntar i m’han dit qui era. De fet pensava que era una altra persona i m’han coorregit. Tenia idea de qui era perquè recordava la historieta que explicava de la Travessa i el Robert. És… GEMMA CARBONELL

  2. Maria Nadal

    Crec que és la Gemma Carbonell. A part que s’assembla força, recordo que va fer els dos primers anys d’ESO a un altre institut i va arribar a la nostra classe a 3er. També diu que li agrada la història i ella fa el batxillerat humanistic!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>