Endevina qui és

El personatge que heu d’endevinar aquesta setmana va néixer en un poble de la comarca del Maresme.

Destaca que els seus amics la defineixen com a “lliure” i “tropical”.

Va viure al Maresme fins que va tenir 20 anys, i llavors es va traslladar de població.

Quan era petit/a li agradava molt els esports, també en practicava; entre aquests el tennis taula (com a federada), el bàsquet i el futbol. 

Explica que jugava a futbol amb els amics al carrer, on no hi havia tants cotxes com avui dia. És per aquest motiu que li encantava jugar-hi. Seguit aquest fil, expressa que actualment observa que els carrers ja no són així.

També ens assenyala que era bon estudiant. Concretament, l’assignatura que més li cridava l’atenció eren les Matemàtiques i la Filosofia, però més tard es va convertir en la d’Economia.

Ens ha explicat unes quantes anècdotes, de les quals destaquem tres:

  1. Quan tenia 10 anys, el/la van deixar tancat/da als vestuaris on anava a jugar tennis taula. Ho van fer perquè era l’únic/a del seu gènere a l’equip. Va estar plorant i cridant molt de temps, fins que una persona va adonar-se i van trucar a la policia per treure’l/-la.

2. De petit/a anava molt a la platja, ja que vivia en un poble costaner. I recorda que jugant-hi va tenir la mala sort que una pedra li impactés a la seva cella, com a conseqüència li va sortir sang i va haver d’anar a l’hospital. 

3. Li encantava tocar la guitarra elèctrica, que actualment conserva, i d’aquí ve l’afició que mencionarem a continuació: el rock català. Sovint assistia amb els seus amics als concerts de la seva banda preferida, anomenada Lax ‘n’ Busto.

Una vegada que no va anar a un dels concerts perquè els seus pares no ho permetien, els seus amics van tenir la sort de poder entrar al camerino, on van poder agafar-li una samarreta, que a dia d’avui la manté i també pòsters firmats. Va ser un detall que no ha oblidat mai.

Funcionament del concurs:

Per participar al concurs, heu d’escriure’n la resposta argumentada. Siusplau raoneu per què creieu que la vostra resposta és la que és (en què us baseu, quina és la pista que ha estat bona, etc.).

El primer missatge encertat i argumentat rebrà com a premi un llibre. Com més hi participeu, més possibilitats tindreu de guanyar. Bona sort!

4 comentaris

  1. Anna Candela

    Jo crec que és la Montse Bragulat. Tant ella com també el Maresme són lliures i tropicals, i sé que és de Calella. Les altres aficions no li coneixia però ben bé podria ser ella. A veure si hi ha sort!

  2. Josep Parra

    Totalment d’acord amb l’Anna Candela! Si hi ha una rockera catalana al nostre centre, ha de ser per força la Montse Bragulat! Era la pista definitiva! 😎🎼🎤🎸

  3. Míriam Lleó

    Coincideixo amb l’Anna i el Josep! És la Montse Bragulat!!! Visca la generació del ’85, bona collita! Jajaja. “Per una copaaa…!”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>